Sadržaj Štampa Intervju Problemi sa čišćenjem organizma od toksina - zablude, komplikacije i rešenja

ŠOKANTNE izjave poznatog srpskog doktora primarijusa: „Toksini u organizmu su 'tihe ubice' kojih nismo svesni! (intervju + slike)

Milan Trzin, 61, rođen u Kragujevcu
Renomirani srpski primarijus doktor, dr. Milan Trzin, je rezident doktor u Barnes bolnici u St. Louisu, Missouri, Sjedinjene Američke Države. Dr. Trzin je specijalista nefrologije i urologije koji je svoj život posvetio istraživanju i analizi toksina i drugih nečistoća koji se nakupljaju u ljudskom organizmu te proučavao njihov utjecaj na metabolizam

Živi po idealu da je "Bolje sprečiti, nego lečiti".


Zamolili smo doktora da podeli svoje dugoročno istraživanje sa našim čitaocima, posebno jer doktor smatra da su toksini najčešće 'ubice' jer se kriju u našem organizmu te nanose ogromnu štetu koja vrlo često može imati smrtni ishod.

Reporter: Doktore Trzin, hvala Vam što ste se odazvali na naš upit za intervju. Možete li nam pobliže pojasniti zašto se toksini nakupljaju u našem organizmu i kako se to dešava? Takođe, koji su najčešći uzroci nakupljanja toksina u telu?

- Usled mnoštva različitih faktora poput ishrane, načina života i drugih eksternih faktora, toksini i nečistoće se nakupljaju u našem telu – izazivajući stres, umor, malaksalost, probleme sa probavom kao i probleme sa spavanjem. Ovo se dešava kada naše telo jako usporeno ili neaktivno izbacuje toksine iz tela, vrlo često zbog sporog metabolizma, zbog čega se toksini talože u jetri, crevima, venama i plućima.

Najčešći uzročnici nakupljanja toksina u telu su:

 • konzumiranje alkohola i cigareta,
 • loša ishrana bazirana na šećeru i karbohidratima,
 • fizička neaktivnost
 • loš san.

Reporter: Šta se dešava u slučaju da ne čistimo naš organizam od toksina?

Ukoliko na vreme ne očistimo telo od toksina i drugih nečistoća, dolazi do pada imuniteta, konstipacije creva, nadutosti u stomaku, pa samim tim i ozbiljnim bolovima u stomaku i crevima. 80% imunog sistema je u crevima! Stoga, ako vaš probavni sistem nije u dobroj formi, akumuliraćete toksine u telu i vaše će zdravlje patiti. Ukoliko imate nekoliko od navedenih simptoma, bitno je hitno posjetiti doktora:

 • hronične gasove,
 • nadutost,
 • žgaravicu,
 • zatvor,
 • dijareju,
 • ili osjetljivost na hranu.

Upravo zbog navedenih loših uticaja nakupljanja toksina i nečistoća u telu, od velike važnosti je aktivno i efikasno se rešiti toksina u organizmu – a najbitnije od svega, rešiti se toksina na prirodan način! Postoje mnogi preparati za čišćenje tela od toksina i nečistoća na hemijskoj i prirodnoj bazi – tzv. popularni 'cleansing' koji uključuje pravljenje šejkova od voća i povrća zarad čišćenja organizma.

Reporter: Možete li pobliže pojasniti proces čišćenja organizma od nakupljenih toksina?

Proces čišćenja organizma od nakupljenih toksina (detoksikacija) obično uključuje čišćenje i podršku jetri i žučnoj kesi, jer su to naši glavni organi za detoksikaciju i pomažu telu da metabolizira otrovne tvari, što je u osnovi sve što telo ne može iskoristiti i ometa osnovne procese potrebne za održavanje optimalnog zdravlja.


Odgovarajući protokoli za detoksikaciju trebali bi takođe uključivati jačanje zdravlja creva, što uključuje zacjeljivanje sluznice creva i podržavanje raznolikosti i širenja korisnih bakterija.

Reporter: Koje metode Vi preporučujete za efikasno čišćenje organizma od toksina i drugih nečistoća?

Prema mom istraživanju, najbolje efekte čišćenja tela pokazuju prirodni čajevi namenjeni za čišćenje organizma od toksina i nečistoća. Na našem tržištu, najpopularniji i najefikasniji preparat jeste  CORELAX – 100% prirodni čaj sa optimalnim sastavom za efikasno čišćenje organizma :

 • Frangula alnus Miller (kora krkavine) – sadrži hemijski sastav koji pozitivno stimuliše creva i probavni sistem te efektivno rešava probleme konstipacije;
 • Mentha piperita (menta) –  bogata terpenoidima i flavonoidima poput eriocitrina i hesperidina koji aktivno deluju na sindrom iritabilnog creva i čiste toksine u crevima i jetri;
 • Matricaria chamomilla (kamilica) – kamilica sadrži preko 120 hemijskih elemenata poput terpena, farnesena i kamazulena koji imaju antispamodični, anti-inflamatorni i anksiolitički efekt. Efikasno deluje na nakupljene toksine u organizmu, a posebno u stomaku i crevima;
 • Cassia senna (list sene) – izuzetno jak stimulant za creva koji direktno deluje na mijenterički pleksus te izaziva peristaltičke kontrakcije koje pomažu pri probavi i apsorpciji hrane, što pomaže izbacivanju toksina iz tela;
 • Foeniculi fructus (plod gorkog komorača) – sadrži trans-anetole koji aktivno deluju na optimalan rad želuca, creva i jetre;
 • Achillea millefolium (stolisnik) – sadrži arkiletin i ankilein koji imaju dijaforetičke i karminativne osobine, što znači da deluju umirujuće na probavni sistem;
 • Coriandrum sativum (korijander) – korijander je izuzetno bogat vitaminom K koji je od velike važnosti za koagulaciju krvi, probavu i rad jetre.

Više istraživanja su pokazala do čak 88% poboljšanja u radu jetre, kao i 99% poboljšanja u radu creva nakon konzumiranja Corelax čaja za čišćenje organizma od negativnih toksina i drugih opasnih nečistoća. 

Reporter: Možete li nam reći kako i gdje kupiti Corelax čaj? Sigurno je da lek ovakvog tipa košta dosta. Da li je uopšte pristupačan široj masi?

Corelax čaj je definitivno izbor broj 1 u slučaju lečenja nakupljenih toksina u telu! Baš zbog takve titule mnogi veruju da ga ne mogu priuštiti. I istina je! Da ga potražite u apotekama, sigurno biste ga skupo platili - jer apoteke uživaju u visokim i profitabilnim maržama. Upravo halapljivost takve vrste je razlog zašto proizvođač Corelax preparata  odbija saradnju s "farmakomafijom" , te tako ustupa lek narodu po ceni koja je pristupačna, pa čak i smešna u poređenju s benefitima koje nosi.

Rado ću preneti Vašoj publici da trenutno traje akcija do godine, do kada se Corelax može kupiti na popustu od čak 50% ! Jedino što morate uraditi da biste kupili Corelax čaj jeste da:

 1. Popunite zvaničnu formu koja je priložena u sklopu ovog članka;
 2. U kratkom roku će vas operater kontaktirati da potvrdi vaše lične podatke i adresu;
 3. Pričekate isporuku 1-3 radna dana, nakon čega Corelax čaj dobijate na vašu kućnu adresu, a plaćate po preuzimanju paketa.

Izuzetno je bitno redovno koristiti Corelax čaj ukoliko želite da očistite svoj organizam od toksina i drugih opasnih nečistoća u telu. 

Intervju vodila: Isidora Sekulović
Fotografije iz javnih izvora.

Samo danas! Tvoj popust 50%

7400 din    3700 din

Službeni obrazac za narudžbu

29.982 / 30.000 - Od:
Snižena cena za Corelax: 3700 din
Da biste kupili proizvod "Corelax", napišite svoje ime i broj telefona u odgovarajućim poljima i kliknite na "NARUČI".
1 PAKOVANJE = 3700 din
Prijave se završavaju:
* Vaše informacije šalju se direktno proizvođaču. Niko nema pristup vašim podacima osim proizvođača.
komentara
Predrag
Moram reći da me Corelax spasio.. imao sam velike bolove u stomaku uz nadutost i žgaravicu. Posetio sam doktora koji mi je rekao da moram očistiti svoje telo od toksina i preporučio mi je Corelax čaj – odlično deluje, odmah sam se osećao puno bolje već nakon jedne šolje čaja!
Ines
@Vuk , ovo je proizvod koji sam ti spominjala
Vuk
@Ines , važi, definitivno ću probati, ne mogu više da podnesem ovaj osećaj u stomaku..
Gabrijela
Corelax čaj koristim već odavno. Super je. 
Dragica
Već mi je par prijatelja preporučilo ovaj Corelax preparat, ali još uvek nisam poručila proizvod. Kako mogu poručiti Corelax čaj?
Saša
@Dragica , vrlo je jednostavno! Evo ja sam upravo poručio.. Sve što trebate jeste da popunite zvanični obrazac iznad tako što ćete uneti sve neophodne podatke. Nakon toga vas nazove operater i potvrdi narudžbu. Veoma su ljubazni i odgovoriće na sva Vaša pitanja
Nikolaj
Sviđa mi se što je čaj u pitanju, odnosno lek na prirodnoj bazi. Iskreno, mislim da mi je telo postalo više otporno na tablete za čišćenje creva i stomaka..treba mi nešto što iznutra i dubinski sve rešava
Ljubica
Corelax je možda nešto najbolje što je 21. vek doneo čoveku <3 
Anastasija
Imate li kakve nuspojave od konzumiranja Corelax čaja?
Emir Kovačić
@Anastasija , ma nikakve apsolutno! Sa svakom šoljom sam sve bolje haha. Stvarno se osećam čitije iznutra, nekako mi je metabolizam bolji, generalno se osećam bolje i zadovoljnije iskreno. Znajte da je tako s prirodnim preparatima...nemaju nuspojava jer ih telo drugačije registruje